ZAŠTO SALSA I BACHATA

Zato što su salsa i bachata najluđi, najpopularniji, najzabavniji, najvrući i najbogatiji plesovi na svijetu! I jednom kad uđeš u taj fantastični svijet, više nema povratka na staro…

ZAŠTO MI

ORIGINALNA TROPSKA ENERGIJA!

Želiš li osjetiti prave vibracije salse i bachate, vrućinu originalnih latino-plesova i fantastičnu, pozitivnu, tropsku energiju, pridruži nam se na našim fantastičnim partyjima na samom Trgu bana Jelačića i vidjet ćeš zašto mi!

Vani pada kiša? Živčan/živčana si zbog posla? Ostavio te dečko? Ostavila te cura? Dođi na vrući bachata-ponedjeljak, ludu i energičnu salsa-srijedu i nevjerojatne bachasalsa-latino petke/subote i ispleši sve što te muči!

A tečajevi?…

NAJBOLJI TEČAJEVI!

…Poseban, veseo, prijateljski i opušteni ugođaj na našim tečajevima stvar je koja će te osvojiti, a naš najbogatiji i najkvalitetniji program rada i specifičan način poučavanja zapalit će u tebi vatru i ljubav za plesom i proplesat ćeš makar imao/imala dvije lijeve…

Ako do sada ništa nisi plesao/plesala, a želiš vidjeti o čemu se to točno radi i koji ti plesovi najviše pašu, pozivamo te na naš izvanredni Besplatni anti-corona tjedan plesa u svibnju (ili u lipnju, tj. čim bude sigurno), gdje ćeš na kratkim radionicama brzo i lagano naučiti osnove salse, bachate i ostalih najboljih originalnih latinoplesova.

Inače, naš je šaljivi moto “Nešto novo, nešto divlje!”, a ti dođi provjeriti zašto…

Vidimo se! 😉

10 NAM JE GODINA...

I u tom razdoblju smo – poštenim radom, stalnim usavršavanjem i uz ogroman entuzijazam – napravili jako puno…
Prije 6 godina, svojim bogatim programom rada, kvalitetnim tečajevima, ludim Street Salsama i klupskim partyjima oživjeli smo pomalo zamrlu salsu i pokrenuli njen drugi hrvatski boom koji traje sve do danas. Bili smo pokrovitelji prvog tečaja kizombe u Hrvatskoj, a kasnije smo i sami imali jedan od prvih tečajeva toga plesa; pokrenuli smo prvi tečaj brazilskog zouka. Prije više od 3 godine, samostalno smo pokrenuli nevjerojatno bachata-ludilo u Zagrebu, krenuvši s prvim partyjima bachate u Hrvatskoj (nakon 7 godina), a zatim i s prvim pravim tečajem Bachate Sensual, tako začevši najslađi plesni-boom u Zagrebu, kojim smo se na vrijeme priključili svjetskom bachata-ludilu.
Pokrenuli smo redovne salsa/bachata-partyje ponedjeljkom, srijedom i subotom, prve Street Salse, dugo smo godina održavali ljetne jarunske partyje na otvorenom…
I bilo je još toga – tko će se svega sjetiti – ali najvažnije je da smo i dalje veseli, opušteni, energični, i da nastavljamo širiti zarazne latinoameričke korake, glazbu i vibracije… 🙂

PARTYJI

Pridruži na našim ludim tropskim partyjima s okusom Portorika, Kube, Dominikanske Republike, Kolumbije, uživaj u dobrim koktelima u društvu ekipe iz cijeloga svijeta, pleši cijelu noć u najvrućoj i najzačinjenijoj atmosferi na najvatreniji salsa-bachata-latino-mix i zapali najbolji plesni podij u gradu, na Trgu Bana, u Ritmu grada, svakog ponedjeljka, srijede i petka/subote! Partyji trenutno stoje zbog epidemije, ali čim bude sigurno – krećemo. Vidimo se!

FUEGO!
MONDAY BACHATA OBSSESION!
Dok ponedjeljkom ostatak grada spava, Trg pleše na najsenzualnije, najromantičnije i najenergičnije ritmove Dominikanske Republike, kao i na vruće obrade najvećih mainstream-hitova, sve u vreloj plesnoj atmosferi u kojoj uživaš od početka do kraja i uz koju ćeš reći: Život je dobar!". Postoji li bolji način za početak radnog tjedna?! [Naravno da ne.] - - - Vidimo se!
22:22 - 02:02
FUEGO!
WEDNESDAY SALSA MADNESS!
Najbolji salsa party u Zagrebu! DJ L žari i pali plesni podij najboljim i najplesnijom vibracijama salse, timbe, bachate, kizombe, mamba, reggaetona, kizombe od 22:00 do 02:00, svake srijede. Rezerviraj ovaj dan za uživanje u najboljim i najpozitivnijim, osunčanim vibracijama Južne Amerike i ispleši se s najluđom ekipom iz cijelog svijeta na najvrućem plesnom podiju u gradu. 😉
22:22 - 02:02
FUEGO!
SATURDAY SALSA & BACHATA!
Tropske vrućine u Zagrebu znače da je vrijeme za lude tropske ritmove, koktele, puno dobrog plesa s ljudima iz cijelog svijeta, zafrkanciju od početka do kraja i onaj dobar, fantastičan osjećaj neponovljivo dobrih partyja na najvrućem podiju u Zagrebu! #Salsa! #Bachata! #Reggaeton! #Cumbia! #Salsaton! #LatinoHits! Svake je subote druga tema (a nekad se prebacimo i na petak), pa nas prati na Faceu da budeš u toku!
23:00 - 04:00

TEČAJEVI

Priključi nam se na novim plesnim tečajevima!
Izaberi ili salsu ili bachatu, a ponovno imamo i reggaeton…

SALSA!

Salsa! Najbogatiji i najpopularniji ples na svijetu, a na našim tečajevima u početku učiš najpopularniji stil salse – Linijski stil, a kasnije i Kubanski stil, uz ruedu, son, bolero, chachacha i merengue. Sve detalje potraži OVDJE!

BACHATA!

Bachata, najvrući, najatraktivniji i (uz salsu) najbolji ples na svijetu, a na tečaju učimo Bachatu Sensual, najatraktivniji stil bachate, uz začin elemenata iz ostalih stilova. Sve detalje pogledaj OVDJE!

RADIONICE & REGGAETON!

Casino, rueda, merengue, cachacha, bolero, son, uz bachatu i salsu: to su plesovi koje učimo na radionicama subotom. Za više informacija pogledaj naše događaje na Facebooku!
Također, ponovno otvaramo tečaj reggaetona! Više ovdje!

GRUPE (RASPORED)

Redovni tečajevi održavaju se u raznim grupama. Niže pogledaj grupe različitih razina znanja i izaberi grupu. Grupe možeš i kombinirati, a za detalje nas kontaktiraj. Napomena: neke grupe nisu prikazane u rasporedu.

Salsa

NOVA POTPUNO POČ.

PON 18:00 – 19:00
SRI 18:00 – 19:30

RAZINA: potpuno početna
INSTRUKTORI: Lovro & Tajana
ČLANARINA: 200 kn/mj. = 12 h
POČETAK: 9.9. – 16.9.
UPISI: Ovdje

SREDNJA GRUPA

UTO 18:00 – 19:00
ČET 18:00 – 19:00

RAZINA: srednja
INSTRUKTORI: Lovro & Tajana
ČLANARINA: 200 kn/mj. = 12 h
UPISI: Ovdje

NARANČASTA GRUPA

Imamo posebnu klasifikaciju grupa, kontatiraj nas za više detalja.

SRIJEDOM 19:30 – 21:00

RAZINA: narančasta
INSTRUKTORI: Lovro, T. & A.M.
ČLANARINA: 200 kn/mj. = 8 h

Bachata

NOVA POTPUNO POČ.

PONEDJELJKOM 19:00 – 21:00
i svaka druga SRI 19:30 – 20:30

RAZINA: potpuno početna
INSTRUKTORI: Lovro & Tajana
ČLANARINA: 200 kn/mj. = 12 h
POČETAK: 7.9 – 16.9.
UPISI: Ovdje

POČETNA GRUPA

UTORKOM 21:00 – 23:00
i svaki drugi ČET 19:30 – 20:30

RAZINA: početna/improver
INSTRUKTORI: Lovro & Tajana
ČLANARINA: 200 kn/mj. = 12 h

DRUGE GRUPE

Imamo posebnu klasifikaciju grupa, kontatiraj nas za više detalja.

1 PUTA TJEDNO po 2h
i svaki drugi tj. još 1h

RAZINE: crvena, zelena, plava
INSTRUKTORI: L., T. & Anamarija
ČLANARINA: 200 kn/mj. = 12 h

Reggaeton & radionice

REGGAETON

PETKOM 20:30 – 22:00

RAZINA: sve razine
INSTRUKTOR: Yury
ČLANARINA: 200 kn/mj. = 6 h
PRIJAVE: Ovdje

RADIONICE

Uskoro više informacija…

FUEGOVA EKIPA

Ovo je naša ekipa…

 • LOVRO
  Instruktor bachate i salse & DJ
  Osnivač plesne škole Salsa/Bachata de Fuego kao i dugogodišnji glavni instruktor i plesni pedagog. Svojim jednostavnim i opuštenim pristupom te posebnim metodama, razvijenim kroz vođenje mnogobrojnih plesnih tečajeva i radionica, brz i jednostavan način SVAKOGA nauči - plesati. Kao DJ (jedini profesionalni Latino DJ u HR) napravio je pravu malu revoluciju u populariziranju salse i bachate i učinio je salsa/bachata partyje ponovno IN i punima energije i dobrih vibracija! Tajne moći: enciklopedijsko znanje salse & bachate i zarazna pozitivna energija!
 • TAJANA
  Instruktorica salse & bachate
  Najpredanija članica škole i najtemeljitija i najstrpljivija učiteljica na svijetu
 • YURY
  Instruktorica reggaetona (Kolumbija)

KONTAKT

+385 91 255 2200 | salsadefuego@yahoo.com
Florijana Andrašeca 18, Zagreb
– – –
Ritam salse j.d.o.o., Zagreb, Zatišje 8E | OIB: 36158873089 | MB: 04583965
IBAN: HR6124840081135005563 (RBA Zagreb)